Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Vrhunska kakovost

Darila

Podpora 24/7

100% Moneyback

Vrnitev Exchange

12 Sklopov Plastike, Akustične Kitare, Matica in Most Sedlo in Most Zatiči - Lvory-White & Black & Krema za izberejo

12 Sklopov Plastike, Akustične Kitare, Matica in Most Sedlo in Most Zatiči - Lvory-White & Black & Krema za izberejo

Strunska Glasbila

  €7.27
  • (1)

SKU: w358

Oznake: 12 niz, za kitaro matica, kosti kitara matica, akustično kitaro, je matica, 12 string kitare, 12 string akustični, ammoon kitaro, 12 string akustično kitaro most, kosti sedlo za akustično kitaro, akustično kitaro kosti matica sedlo.

Specifikacija:

 • kraj izvora: Kitajska
 • Številka Modela: MYSL-TZ-WH-10
 • Vrsta: most
 • barve: Lvory Bela
 • Oreški Velikost(Dolžina*hickness*višina): Približno 43mm*6 mm*za 8,2 mm-7,5 mm
 • Sedlo Velikost(Dolžina*hickness*višina): Približno 72 mm*3 mm*9 mm
 • Teža: 10G/set
 • Blagovna Znamka: QHX
 • Ime izdelka: Akustično Kitaro, Je Most Zatiči Sedlo Matica Določa

Barva :Lvory-White & Black & Krema za izberite Materiali:Plastika Matice Velikost (Dolžina×hickness×višina):43mm x 6 mm×8.2 mm-7,5 mm(Približno) Sedlo Velikost(Dolžina×hickness×višina):72 mm×3 mm×9 mm(Približno) Pin Dolžina:Approx31.5 zatiči največji del premer:5 mm (Približno) paketu: 12 × Plastičnih Kitara Matice 12 × Plastičnih Kitara Sedlo 72 × Plastični zatiči Kitaro

Obvestilo za nakup opreme v električne kitare

Ker obstaja toliko različnih vrst elektronskih kitare dodatki z odlično velikosti in dobavitelji teh proizvodov, so različni, prosim, točno velikost s prodajalci, ki so neposredno.Prosim izmerite svojo velikost točno tako, in potem nam.Prodajamo samo glede na velikost, ki so navedene po sebi v redu.

O velikosti

Kot obstaja veliko različnih vrst kitaro, rezervnih delov in opreme.Velikost slike za izdelke, ki potrebujejo točno velikost, da se prilega kitare so bili navedeni.Prosimo, potrdite svojo velikost premislite, preden da.Nekatere dovoljene napake v določenem območju bi se tam zaradi različnih popravkov in napak merjenja.

O barvna razlika

Vsi izdelki morajo biti oglejte fotografije na kraju samem!Zaradi fotografiranja svetlobe in različnimi zasloni, itd, fotografije, barve bi se malo razlikujejo od dejanskih proizvodov.Vse barve bi sledite pravi izdelke samo.

O dostavi

Blago mora biti poslana v roku 5 do 7 delovnih dneh ko smo dobili vaše naročilo.

O trgovini na debelo

Smo prodajajo samo kitaro delov in opreme, in vaše vprašanje za vse debelo podatki morajo biti zelo dobrodošli in najbolj ugodno ceno, bi če.

Morda vam bo všeč tudi