Brezplačna dostava

Dostava po celem svetu

Vrhunska kakovost

Darila

Podpora 24/7

100% Moneyback

Vrnitev Exchange

Solagua Božično drevo, Umetne zeleni bor dvojni listi 150 cm 418 veje Dodatno drevo polnilo C/kovinsko stojalo jelka Premium

Solagua Božično drevo, Umetne zeleni bor dvojni listi 150 cm 418 veje Dodatno drevo polnilo C/kovinsko stojalo jelka Premium

vrh

    €44.29
    • (0)

SKU: w463

Oznake: avto pines, veje borovcev, medicinske pines, pines broches, dekle pines, crocks pines, zeleno ruševje, japonska pines, crocs pines, model pines.

Specifikacija:

  • Poreklo: CH(Izvora)

【Visoke kakovosti umetno Božično drevo DODATNIH zeleni bor, ki je napolnjena z kovinsko stojalo, 150cm s 418 premium plastičnih nasveti/branches, super naravno.

Tranquicalm nasveti/branches brez plasticizing so prilagodljivi, ne bo škodovalo otrokom, ki jih lahko uporabljate brez skrbi, tako znotraj kot zunaj.

Enostavno namestitev vseh podružnic, ki so vezane na osrednji prtljažnik in poskrbeti morate samo za to, da prilagodite položaj in smernic, glede na merjenje drevo prihajajo 2 ali 3 posamezne osrednji dnevniki, ki linearno povezavo med seboj.

【Obseg dobave posameznih karton polje 86x19x23 cm, teža 5 kg cca.

【 Montažo navodila za Božično drevo 】

Korak 1-smo odprto okno in dobili vse vsebine iz nje (podpora, različnih blokov drevesa).

Korak 2-smo prvem mestu drevo, ki stoji na tleh, in mi je dal blok spodaj (največji) skupaj s podporo

Korak 3-smo odprli veje deblo na horizontalni ravni, glede na različne meritve to prvi blok prihaja 1-2 rastlin in vsaka rastlina prihaja 7-11 podružnic.

4. korak-ko se vse veje so se odprla nam odpre vse liste vsaka veja, prilagoditev položaja in usmerjenosti, ki jih naredi bolj napolnjena.

Korak 5-ko smo končali s tem blokom, naj dani naslednji blok skupaj, da je to ena za povezovanje centralnega cev, ko se je pridružil smo ponovite prejšnji del.

Korak 6-smo dobili zadnji korak, smo odprli branches/listi vrha bloka (drevo glavo), smo lahko konča v roki in ko je to storjeno smo ga v drevo.

* Trike,-če boste postavite drevo skupaj s steno ali v kotu, lahko gremo veje od zadaj naprej, tako da bo ostal še bolj napolnjena.

Morda vam bo všeč tudi